Virtuális Erőmű Program™

200MW-os erőmű kiváltása igazolt megtakarításokkal 2020-ig

„Energiahatékony Vállalat” díj

A Pályázat szempontjából „Energiahatékony Vállalat”-nak az a vállalkozás minősül, amely saját energiatudatosságának megteremtésén túl olyan energiahatékonysági beruházásokat valósít meg, amely igazolhatóan, nagymértékben hozzájárul energiafogyasztásának csökkenéséhez. Az „Energiahatékony Vállalat” díj megszerzésének feltétele, hogy a vállalkozás az „Energiatudatos Vállalat” cím elnyeréséhez szükséges eljárás lefolytatását követően bemutassa energiahatékonysági projektjeit. A projektek eredményeként létrejövő energiamegtakarításokat a VEP iroda által felkért műszaki szakértői team méri vizsgálja meg és rögzíti a Virtuális Erőműben elszámolható formában. Az egyes fejlesztések és az általuk elért eredmények sikerbeszámolók formájában kerülnek rögzítésre, amelyek a VEP tudásbázisba kerülnek. Pályázzon az Ön cége is az Energiahatékony Vállalat díjra a regisztrációs lap kitöltésével, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az iroda@virtualiseromu.hu e-mail címen.

Az „Energiahatékony Vállalat” díj átadására minden évben a nemzetközi energiatakarékossági világnap (március 6) alkalmából az ahhoz legközelebbi munkanapon  ünnepélyes keretek között az Országházban kerül sor. A vállalkozás ekkor kap jogot az „Energiahatékony Vállalat” díj logojának használatára. A logoban megjelenik a cím megszerzésének éve, de annak használata nem időhöz kötött.

Energiahatékony Vállalat 2013

A díj átadását követően konferenciát tartunk, amelyen bemutatjuk az „Energiahatékony Vállalat”-ok projektjeit (sikertörténeteit), és a pályáztatás tanulságait.

Virtual Power Plant

Mit kell tennem, ha „Energiahatékony Vállalat” díjat szeretnék kapni?