Virtuális Erőmű Program™

200MW-os erőmű kiváltása igazolt megtakarításokkal 2020-ig

ENERGIAHATÉKONYSÁGI KIVÁLÓSÁGI PÁLYÁZAT 2016

A Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. (MI6) Virtuális Erőmű Programja™ a legnagyobb szakmai és társadalmi összefogással rendelkező hazai energiahatékonysági program, amelyhez már csaknem 2000 vállalat csatlakozott, és amelynek projektjeiben több mint 100.000 hazai KKV és közintézmény vett részt.

A program keretében idén is meghirdetésre kerül az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat 2016.

Tovább olvasom
2016. február 05. VEP hír

„Energiatudatos” vállalatokat díjaztak az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat keretében

A Virtuális Erőmű Program a legnagyobb szakmai és társadalmi összefogással rendelkező hazai energiahatékonysági program, amelyhez már csaknem 2000 vállalat csatlakozott. Az Energiatakarékossági Világnap alkalmából 2015. március 6-án, immáron negyedszer díjazták a már mérhető eredményeket elért energiatudatos és energiahatékony szervezeteket. Idén további 5000 szervezethez tervez eljutni a Program.

Tovább olvasom
2015. március 06. VEP hír

Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat - Díjátadó 2015.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságszabályozásért Felelős Államtitkárságának védnöksége alatt, a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat sajtótájékoztatóval egybekötött díjátadójára.

Tovább olvasom
2015. február 16. VEP hír

Állásajánlat - Energiahatékonysági szakértő

A Magyar Innováció és Hatékonyság Kft. – Virtuális Erőmű Programja munkatársat keres energiahatékonysági szakértő pozícióba az alábbi pályázatok megvalósítása körében:

 1. „A nemzeti ipari energiahatékonysági potenciál felmérése a 2014-2020-as uniós fejlesztési források allokációjának tervezés-támogatása érdekében” című, KEOP-7.9.0/12-2013-0031 azonosítószámú pályázat.
 2. „A KEOP-on kívüli közösségi források felhasználásával elért hazai energia és CO2 megtakarítások felmérése (2007-2013), és arra alapozottan a 2014-2020-as uniós költségvetési időszak megtakarítás-elszámoló modelljének koncepcióváltozata kidolgozása” című, KEOP-7.9.0/12-2013-0032 azonosítószámú pályázat.

Tovább olvasom
2015. január 07. VEP hír

KLENEN'15 Konferencia

2015. március 10-11-én Budapesten kerül megrendezésre a jubileumi X. Klímaváltozás Energiatudatosság Energiahatékonyság (KLENEN'15) konferencia és kiállítás, az Energetikai Szakkollégium (ESZK), az atlantai székhelyű Association of Energy Engineers (AEE) Magyar Tagozata és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület (ETE) szervezésében. A konferenciára minden érdeklődőt tisztelettel meghívunk!

Tovább olvasom
2015. január 28. VEP hír

EUREM Energiagazdász képzés - bekapcsolódási lehetőség 2014 december 11-ig!

A Német-Magyar Kereskedelmi Kamara Tudásközpontja által megszervezett őszi EUREM EnergyManager / Energiagazdász képzés 2014. november 20-án elindult, de december 11-ig a szervezők bekapcsolódási lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek az első modul során elhangzottak díjmentes pótlásával. A bekapcsolódó résztvevőknek most kedvezményes “last minute” árakkal kedveskednek a szervezők, a jelentkezéskor a VEP-re hivatkozók részére pedig további engedményt biztosítanak a részvételi díjból!

Tovább olvasom
2014. december 03. VEP hír

Climate-KIC Energia Update workshop a Negos szervezésében

2014. december 4-én Budapesten, majd december 9-én Győrben megrendezésre kerül Magyarország első ’Energia Update’ workshopja, amely a NEGOS és a nemzetközi Climate-KIC programsorozatának nyitó eseménye. A téma: az épületek hőtechnikai adottságainak javítása.

Tovább olvasom
2014. november 26. VEP hír

Új EU bizottsági irányelv javaslat az energiahatékonysági célok elérése érdekében

2011. június 22-én a Európai Unió Bizottsága energiahatékonysági irányelvre vonatkozó jogalkotási javaslatot terjesztett elő.

Tovább olvasom
2011. július 29. VEP hír

Virtuális erőmű indul az energiahatékonyságért

Jelképes alapkőletétellel elindult hétfőn a Virtuális Erőmű Program (VEP), mely 2020-ig körülbelül 200 MW energia megtakarítását teszi lehetővé, ezzel hozzájárulva Magyarország energiahatékonysági céljainak eléréséhez. A hazai innováció segíti a vállalatok személetformálását is.

Tovább olvasom
2011. március 07. VEP hír

Tájékoztató a GOP-2012-2.1.1/B a fenntartható termelés kialakítása érdekében meghatározott követelményrendszerének teljesítéséről

2013.01.08-án 15:00 kezdettel a Virtuális Erőmű Program nyílt workshop-ot rendez, melynek célja tájékoztatást nyújtani:

 • a GOP-2012-2.1.1/B pályázat követelményrendszerében megfogalmazott az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Tanácsa által védnökölt energiahatékonysági program keretében végzendő térítésmentes önértékelés menetrendjéről
 • a Virtuális Erőmű Program keretében elérhető a C.2. Elszámolható költségek fejezeten belül a „Tanácsadás igénybevétele” részben jelzett opcionálisan választható szolgáltatások igénybevételének módjáról és előnyeiről

Tovább olvasom
2013. január 05. VEP hír

Get Energy Magyarország Akadémia 2013

A Get Energy Magyarország Kft. a hazai energetikus szakmai „utánpótlás nevelés”, valamint folyamatosan bővülő ügyfélkörének magas színvonalon történő kiszolgálása érdekében 2012-ben úgy döntött, elindítja saját Akadémiáját.

A képzésre jelentkezett több mint száz egyetemista fiatal bebizonyította számunkra, hogy az Akadémia ma hiánypótló szerepet tölt be. Az első évfolyam sikerességét látva társaságunk hagyományt kíván teremteni, ezért 2013 elején elindítjuk a GEMA második évfolyamát is!

Tovább olvasom
2012. szeptember 07. VEP hír

A Virtuális Erőmű Program™ kiemelt Energiahatékony Mentor Vállalata 2012-ben az AUDI Hungaria Motor Kft.

Mentor vállalataink közül ezidáig az AUDI kiemelkedően hozzájárult a Program sikeréhez, javaslataival, támogatásával . A sikeres közelmúltra alapozva nagyszerű projektek körvonalazódnak a VEP és a mentor vállalatok részvételével. Az AUDI vállalta például, hogy üzleti partnerei köréből támogat öt vállalatot az „Energiahatékony Vállalat” díj eléréséhez szükséges erőfeszítésekben.

Tovább olvasom
2012. szeptember 14. VEP hír

Energiahatékonyság, energiamanedzsment oktatás

Meghívjuk, a Phoenix Contact Kft. (a Virtuális Erőmű Program egyik Mentor Vállalata) gondozásában 2012 május 3-4-én megrendezésre kerülő Energiahatékonyság, energiamenedzsment oktatására, ahol a témával kapcsolatos kérdéseire választ kaphat.

Tovább olvasom
2012. április 19. VEP hír

EUREM EnergyManager

2003-ban indult egy program Németországban, amely az energia kérdésének összetettségét, komplexségét emeli ki, vagyis azt, hogy egy vállalat/intézmény működésének esetében a leginkább energiahatékony megoldás megtalálásához nem elég csupán egy területen jó szakembernek lenni. Az energiafogyasztás csökkentésének, vagyis a felesleges energia-felhasználás elkerülésének érdekében olyan szakemberekre van szükség, akiknek betekintésük van valamennyi az energiafogyasztást érintő területre. Az ilyen szakemberek tudják az egyes intézkedések, beruházások prioritását a legoptimálisabban meghatározni.

Tovább olvasom
2013. február 06. VEP hír

VIII. Klímaváltozás Energiatudatosság Energiahatékonyság (KLENEN '13) konferencia

2013. március 7-8-án az Energetikai Szakkollégium, az atlantai székhelyű Association of Energy Engineers (AEE) Magyar Tagozatával és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesülettel (ETE) és további szervezetek támogatásával az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázathoz (www.virtualiseromu.hu) kapcsolódva konferenciát szervez Siófokon, a Hotel Azúr****-ban.

Tovább olvasom
2012. december 21. VEP hír

KLENEN ’12 konferencia

A VII. "Klímaváltozás – Energiatudatosság - Energiahatékonyság" konferencia szervezését az Energetikai Szakkollégium, a „Dolgozzunk együtt a természet egyensúlyának megőrzéséért” mottó szellemében, a sorozat indítóival és eddigi szervezőivel - az atlantai székhelyű „Association of Energy Engineers” Magyar Tagozatával és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesülettel, valamint további szervezetek közreműködésével és támogatásával, az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázathoz (www.virtualiseromu.hu) kapcsolódva szervezi.

Tovább olvasom
2012. február 14. VEP hír

Meghirdették az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázatot

Budapest, 2011. október 12., szerda (MTI) - A vállalkozások energiahatékonyságának segítése érdekében - az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnökségével - meghirdették az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázatot - tájékoztatták a szervezők az újságírókat szerdán Budapesten.

Tovább olvasom
2011. október 12. VEP hír

Hamarosan meghirdetésre kerül az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat

Az Irányító Bizottság alakuló, 2011. szeptember 20-i ülése után kiadott, a sajtónak megküldött közlemény és sajtómegjelenések.

Tovább olvasom
2011. szeptember 20. VEP hír

Szemléletformálással 8-10%-kal csökkenthető az energiafelhasználás

Szemléletformálással 8-10 százalékkal csökkenthető az energiafelhasználás a háztartásoknál és a közhivatalokban - mondta Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) klíma- és energiaügyekért felelős államtitkára szombaton, a Magyar Villamos Művek (MVM) Energia 2.0 elnevezésű kampányának budapesti bemutatóján.

Tovább olvasom
2011. március 05. VEP hír

Már csak egy hónapig pályázhatnak az energiatudatos vállalkozások

Március 6-án, mint ezentúl minden évben -  a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap alkalmából a Parlamentben kerülnek átadásra az Energiatudatos Vállalat címek, valamint az Energiahatékony Vállalat díjak. A pályázatnak keretet adó Virtuális Erőmű Program alapkövét egy éve tették le az IPENERG Egyesülés, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) képviselői. A vállalkozások energiahatékonyságának segítése érdekében - az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnökségével - októberben meghirdetésre került az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat. A programhoz kis- és középvállalkozásoktól kezdve egészen a multinacionális cégekig csatlakoztak már, amelyek az elismerés mellett szakértői támogatást és hasznos ötleteket is kapnak.

Tovább olvasom
2012. február 02. VEP hír

Energiahatékonysági ösztönzők és lehetőségek az iparban

Meghívó a VEP és az EDUTUS Főiskola közös szervezésű konferenciájára.

időpontja: 2013. február 18., 10.00 óra,
helyszíne: EDUTUS Főiskola, A épület, Díszterem (2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.)

Előadók:

 • Gáspár Attila, Virtuális Erőmű Program projektvezető
 • Valenta László, EDUTUS Főiskola, Műszaki Intézet Igazgató
 • Spirk László energiamegbízott, AUDI Hungaria Kft.
 • Domokos Péter, CERTOP Magyarország, VEP auditor
 • Hanti Tamás, Entervill Kft.
 • Szabó Béla Gábor, EDUTUS Főiskola
 • Szigeti László energetikai szaktanácsadó, Cotech Kft.

Tovább olvasom
2013. február 13. VEP hír

Meghívó az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadójára

Ezúton tisztelettel meghívjuk az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnöksége alatt, a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat sajtótájékoztatóval egybekötött díjátadójára.

Tovább olvasom
2012. március 01. VEP hír

Energiagazdász (EUREM EnergyManager) gyakorlatorientált képzés

Az EUREM program célja a fenntartható vállalati energiagazdálkodás megteremtése: vállalati szakembereket az energiahatékonyság folyamatos javítását, az energiafelhasználás optimalizálást célzó feladatok elvégzésére. Az első tanfolyamot a leginkább energiaigényes iparágaktól érkező résztvevők töltötték fel, pl. autóipari beszállítás, speciális gépgyártás, hulladékfeldolgozás, közműszolgáltatás, ipari létesítmények kivitelezése, távközlés, kiskereskedelem.

A márciusban induló második tanfolyamra várjuk az energiatudatosság iránt elkötelezett és az azért tenni akaró vállalatok munkatársait.

Tovább olvasom
2012. február 15. VEP hír

Átadták az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjakat

Március 6-án, a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap alkalmából ismerhettük meg az ország első energiatudatos vállalatait az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnöksége alatt, a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadóján. A Virtuális Erőmű Program továbbra is várja az energiahatékonyság mellett elkötelezett vállalatokat, és mostantól az intézményeket is: az eddigi tapasztalat alapján az Energiatudatos Vállalat cím birtokosai évente akár egymillió forintot is megtakaríthatnak, egyszerű intézkedésekkel.

Tovább olvasom
2012. március 06. VEP hír

EUREM — European EnergyManager képzés

Egy nemzetközileg elismert komplex képzés, mely azonnali jelentős költségcsökkentéshez vezeti vállalatát. Egyedülálló, gyakorlatorientált program az energiafogyasztás lényeges csökkentéséért és környezetünk védelméért.

Amit kínálunk:

 • azonnali megtakarítás a vállalat számára, azonnal használható gyakorlati tudás a résztvevő számára
 • nemzetközi képzés: a világ 21 országában nagy sikerrel futó program magyar nyelven, nemzetközileg elismert oklevéllel
 • kiváló hazai gyakorlati szakemberek előadásában
 • naprakész, komplex tudás: európai és magyarországi energiaszabályozási, energiafelhasználási és energiahatékonysági ismeretek, tapasztalatok gyakorlatiasan, kézzelfoghatóan
 • interaktív oktatás: a kis létszámú, max. 20 fős csoportnak köszönhetően aktív tapasztalatcsere, best-practice-ek megvitatása
 • nemzetközi networking: minden évben nemzetközi Energiagazdász b konferencia; nemzetközi honlap és fórum a végzett résztvevők és oktatók nemzetközi kapcsolatfelvétele érdekében
 • most új, aktuális témakörökkel kibővítve: ISO 50001, Green Office / Green IT

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2013. július 26.

Bővebb információ

Kottmayer Krisztina - kottmayer@ahkungarn.hu

Tovább olvasom
2013. július 03. VEP hír

Zöld Marketing Módszertani Börze 2014. június 10

A Virtuális Erőmű Program 2014. június 10-én 14.00-18.00 között megrendezi a Zöld Marketing Módszertani Börzét. A rendezvénysorozat célja, hogy a workshopokra jellemző kötetlen formában mutassa be az energiahatékonyság növelését célzó beruházások közvetlen és közvetett előnyeit. A kötelező környezetvédelmi előírásoknak való megfelelésen vagy épp a gyors megtérülésen túl ugyanis a “zöldülés” a marketing, a PR és a HR területén is hasznot hozhat.

Jelentkezzen még ma az online regisztrációs lapon! Részletes programot és egyéb információt a hajtás után talál.

Tovább olvasom
2014. május 30. VEP hír

Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadó 2013

2013. március 6-án, a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap alkalmából a Parlamentben kerülnek átadásra az Energiatudatos Vállalat címek, valamint az Energiahatékony Vállalat díjak. A díjátadó nyilvános, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Várjuk az érdeklődők jelentkezését.

Tovább olvasom
2013. február 23. VEP hír

Virtuális Erőmű Program regionális konferencia Nyíregyházán

A Virtuális Erőmű Program regionális konferenciáinak sorában 2014. szeptember 9-én ezúttal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében mutatjuk be módszertanunkat és jó gyakorlatainkat, valamint a Megyei Önkormányzat közreműködésével helyi vállalkozások és intézmények sikertörténeteivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Tovább olvasom
2014. szeptember 05. VEP hír

Virtuális Erőmű Program a MEE Vándorgyűlésen Debrecenben 2014. szeptember 10-11-én

A Virtuális Erőmű Program előadással és standdal vesz részt a Magyar Elektrotechnikai Egyesület által 61. alkalommal megrendezésre kerülő a Vándorgyűlés Konferencia és Kiállításon Debrecenben.

Tovább olvasom
2014. szeptember 05. VEP hír

A Virtuális Erőmű Program regionális rendezvényeinek legutóbbi állomása Nyíregyházán

A Virtuális Erőmű Program regionális konferenciáinak sorában 2014. szeptember 9-én ezúttal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében mutattuk be módszertanunkat és jó gyakorlatainkat, valamint a Megyei Önkormányzat közreműködésével helyi vállalkozások és intézmények sikertörténeteivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Tovább olvasom
2014. október 15. VEP hír

EUREM Energiagazdász képzés - 2014 ősz

Ismét meghirdeti Energiagazdász képzését a Német-Magyar Kereskedelmi Kamara Tudásközpontja. Az EUREM Energiagazdász program jelenleg világszerte 28 országban érhető el, és már több, mint 3100 végzett résztvevőt számlál. Számtalan érv szól amellett, hogy egy vállalat energiagazdászt alkalmazzon. Az eddigi tapasztalatok alapján valamennyi hazai vállalat jelentős megtakarítási potenciállal rendelkezik, csupán a megfelelő szakemberre van szükségük ezen pontok megtalálásához.

A költségcsökkentés növeli a vállalat versenyképességét, valamint hozzájárul a klímavédelemhez.

Tovább olvasom
2014. október 10. VEP hír

Energiahatékonyság az iparban - DUIHK konferencia 2014. november 11-én

A DUIHK 2014. november 11-én konferenciát szervez, amelyen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat az ipari energiahatékonyság helyzetéről Magyarországon és Németországban. A rendezvényen bemutatkoznak ezenkívül német innovatív vállalatok, amelyekkel 2014. november 10-én és 12-én egyéni megbeszélések folytatására is lehetőség nyílik.

Tovább olvasom
2014. november 03. VEP hír

Átadták a harmadik Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjait 3 év alatt 800 vállalat csatlakozott a programhoz

A 2011-es jelképes alapkőletétel óta a Virtuális Erőmű Program az országban egyedülálló szakmai és társadalmi összefogással rendelkező energiahatékonysági programmá nőtte ki magát. Több mint 800 vállalat lépett be a Programba, számos közülük már jelentős energiamegtakarítással büszkélkedhet. Az Energiatakarékossági Világnap alkalmából immáron harmadszor díjazták a legkiemelkedőbb energiatudatos és energiahatékony szervezeteket.

Tovább olvasom
2014. március 06. VEP hír

Az élen járó vállalatok mellett intézményeket és szakembereket is díjaztak a Parlamentben az Energiatakarékossági Világnapon

A Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap alkalmából második alkalommal díjazták az ország energiatudatos és energiahatékony vállalatait, az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnöksége alatt - a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadóján. A Virtuális Erőmű Program továbbra is várja az energiahatékonyság mellett elkötelezett vállalatokat, és intézményeket.

Tovább olvasom
2013. március 06. VEP hír

ÖKOINDUSTRIA 2013

A III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás  megrendezésére 2013. szeptember 25-27. között a SYMA Rendezvényközpontban kerül sor. Az ÖKOINDUSTRIA Kiállítás Fővédnöke: Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági Államtitkár, Miniszterelnökség.

Szeretnénk, ha a 2013-as ÖKOINDUSTRIA a szakma erődemonstrációja lenne, mutassuk meg mindenkinek, hogy ez az ágazat a jövő letéteményese. Mutassuk be együtt! Együtt legyünk nagyok! Kezdeményezzük és várjuk a szakma összefogását!

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

Tovább olvasom
2013. március 11. VEP hír

RENEXPO® Kiállítás - Közép- Kelet-Európa Üzleti Kapuja

Az augsburgi RENEXPO® Németország egyik vezető nemzetközi energetikai szakkiállítása az innovatív termékek és technológiák bemutatkozási lehetőségét kínálja szeptember 26-29. között egy magas színvonalú kiállítás és több szakmai konferencia keretében a piaci szereplők, gyártók, tervezők, kutatók és szolgáltatók számára.

A rendezvény a megújuló energia és energiahatékonyság területének kiemelkedő valamint nyugat- és közép-európai régióban is elismert szakmai eseményévé nőtte ki magát az elmúlt 14 évben.

A kiállítással párhuzamosan megrendezésre kerülő konferenciákon szakmai szövetségek együttműködésével az üzleti élet vezetői és szakértők számolnak be a megújuló energia, energiahatékonyság és klímaváltozás aktuális témáiról.

Tovább olvasom
2013. augusztus 05. VEP hír

KLENEN ’14 konferencia

Részletek és jelentkezés: http://www.klenen.org

Tovább olvasom
2014. január 25. VEP hír

EUREM — European EnergyManager képzés /2014. tavasz/

Egy nemzetközileg elismert komplex képzés, mely azonnali jelentős költségcsökkentéshez vezeti vállalatát. Egyedülálló, gyakorlatorientált program az energiafogyasztás lényeges csökkentéséért és környezetünk védelméért.

Tovább olvasom
2014. január 27. VEP hír

Kerekasztal találkozó az AEE küldöttsége és magyar szakértők közreműködésével

2014. július 29-én az Association of Energy Engineers delegációja számára a szervezet magyar tagozata szervezett kerekasztal-beszélgetést Budapesti Műszaki Egyetemen. A programon előadott Gáspár Attila programvezető is a Virtuális Erőmű Programról, és képviselte a VEP-et a beszélgetésen. 

Tovább olvasom
2014. október 13. VEP hír

Virtuális Erőmű Program részvétel a MEE 2014-es Vándorgyűlésén Debrecenben

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület által 2014. szeptember 10-12-én a 61. alkalommal, ezúttal Debrecenben megrendezett Vándorgyűlés Konferencia és Kiállításon a Virtuális Erőmű Program képviseletében Gáspár Attila programvezető adott elő a programról, valamint információs standdal is vártuk az érdeklődőket.

Tovább olvasom
2014. október 15. VEP hír

A Virtuális Erőmű Program új bemutatkozó anyaga

Elkészült a Virtuális Erőmű Program új, letölthető bemutatkozó információs anyaga

Tovább olvasom
2014. március 05. VEP hír

Tájékoztatás GOP-2012-2.1.1-12/B pályázók részére

Tájékoztatás GOP-2012-2.1.1-12/B pályázók részére a térítésmentes önértékelés határidejének módosításáról.

Tovább olvasom
2014. április 11. VEP hír