Virtuális Erőmű Program™

200MW-os erőmű kiváltása igazolt megtakarításokkal 2020-ig

Energiahatékonyság az iparban - DUIHK konferencia 2014. november 11-én

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2014. november 11-én konferenciát szervez az ipari energiahatékonyság témakörében.

A rendezvényen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat az ipari energiahatékonyság helyzetéről Magyarországon és Németországban. A VEP részéről Mészáros Mihály szakmai vezető tart előadást Tendenciák és kilátások az ipari energiahatékonyság területén Magyarországon címmel.

Bemutatásra kerülnek ezen kívül német vállalatok energiahatékony megoldásai: szoftverek az energia- ill. működési költség csökkentésére, LED világítási megoldások, projektfejlesztés és –management, hatékony energiatermelés megújuló energiák felhasználásával.

A  bemutatkozó német vállalatok üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon.

A kapcsolatfelvétel iránt érdeklődő magyar cégek számára a Kamara 2014. november 10-én ill. 12-én egyéni tárgyalásokat szervez. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot (díjmentesen) a DUIHK biztosítja.

További információ a rendezvényről és a német vállalatokról, valamint jelentkezési lehetőség elérhető a DUIHK honlapján.

A rendezvényen, valamint a tárgyalásokon való részvétel ingyenes, de előzetes (és visszaigazolt) regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2014. október 30. (egyéni tárgyalások) ill. november 7. (konferencia). Jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudnak a képzés szervezői elfogadni.

 

További információval készséggel állnak rendelkezésre a szervezők a (06-1) 345-7618-as telefonszámon illetve a szabo@ahkungarn.hu e-mail címen.