Virtuális Erőmű Program™

200MW-os erőmű kiváltása igazolt megtakarításokkal 2020-ig

EUREM Energiagazdász képzés - bekapcsolódási lehetőség 2014 december 11-ig!

A Német-Magyar Kereskedelmi Kamara Tudásközpontja által megszervezett őszi EUREM EnergyManager / Energiagazdász képzés 2014. november 20-án elindult, de december 11-ig a szervezők bekapcsolódási lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek az első modul során elhangzottak díjmentes pótlásával. A bekapcsolódó résztvevőknek most kedvezményes “last minute” árakkal kedveskednek a szervezők, a jelentkezéskor a VEP-re hivatkozók részére pedig további engedményt biztosítanak a részvételi díjból!

Információk a képzésről itt érhetőek el.

Aktuális információk a képzésről pedig itt találhatóak.

Az Energiagazdász képzés nemzetközi licenc alapján szervezett komplex energiahatékonysági továbbképzés, amelynek segítségével hatékony és gyors csökkenés érhető el a vállalat energiaköltségeiben. A nemzetközi EUREM EnergyManager képzés több mint egy évtizedes tapasztalata bizonyította, hogy a saját munkatársak képesek a lehető leghatékonyabban felismerni az energiamegtakarítási lehetőségeket.

Az EUREM EnergyManager képzés egy olyan nemzetközi szinten elismert komplex program, amely jelenleg 29 országban fut és világszerte közel 3100 végzett résztvevővel rendelkezik.

Már hazánkban is számos vállalat dolgozik saját Energiagazdásszal.

Az eddigi magyarországi résztvevők megtakarításai:

Összes megtakarítás:                              961.169.973 Ft / év

Átlagos megtakarítás résztvevőnként:       6.919.743 Ft / év

Átlagos megtakarítás havonta:                  576.645 Ft


Résztvevői helyek korlátozott számban (2 db) állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát mihamarabb jelezze a szervezők felé!