Virtuális Erőmű Program™

200MW-os erőmű kiváltása igazolt megtakarításokkal 2020-ig

KLENEN'15 Konferencia

2015. március 10-11-én Budapesten kerül megrendezésre a jubileumi X. Klímaváltozás Energiatudatosság Energiahatékonyság (KLENEN'15) konferencia és kiállítás, az Energetikai Szakkollégium (ESZK), az atlantai székhelyű Association of Energy Engineers (AEE) Magyar Tagozata és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület (ETE) szervezésében. A konferenciára minden érdeklődőt tisztelettel meghívunk!

A konferencián plenáris előadások keretében az illetékes tárca képviselőjét kérjük fel a hazai helyzet, az energiahatékonyság és a klímavédelem területen elért eredmények és új feladatok ismertetésére. Plenáris előadások keretében bemutatásra kerül továbbá a Virtuális Erőmű Program, és a hozzá kapcsolódó Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat idei eredményei, valamint meghallgathatjuk az idei díjazottak előadását. 

Két olyan témát is napirendre tűzünk, amelyek a korábbi konferenciákon nem szerepeltek, vagy csak kisebb hangsúlyt kaptak. Önálló szekciókban, angol nyelvű előadásokkal tervezzük a hazai és az európai innovációs folyamatokat és lehetőségeket bemutatni a KIC InnoEnergy projekt, mint házigazda segítségével. Szintén önálló szekciót tervezünk a napjainkra jelentős energia felhasználóvá vált adatközpontok energia hatékony építésével és üzemeltetésével foglalkozó előadásoknak.

Lehetőséget biztosítunk továbbá a nagy-, kis- és középvállalatok képviselőinek eredményeik ismertetésére, a rendezvény valamennyi érdeklődőjének pedig az energiahatékonyság növelését segítő termékeik és eszközeik bemutatására.

A konferenciát Budapesten a Gellért szállóban rendezzük.

A konferencia meghívója ide kattintva érhető el.

Az innovációs ötletbörze tájékoztatója itt olvasható, jelentkezési lapja itt érhető el.

 

További információk és jelentkezés a konferencia hivatalos honlapján.