Virtuális Erőmű Program™

200MW-os erőmű kiváltása igazolt megtakarításokkal 2020-ig

Tájékoztatás GOP-2012-2.1.1-12/B pályázók részére

Tisztelt GOP-2012-2.1.1-12/B pályázók!

 

A GOP-2012-2.1.1-12/B „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiírás keretében támogatásban részesült valamennyi pályázó a Pályázati Felhívás B.2. pont c) bekezdése alapján vállalta, hogy a fenntartható termelés kialakítása érdekében rendelkezik  az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Tanácsa által védnökölt energiahatékonysági program keretében végzett térítésmentes önértékeléssel, vagy rendelkezni fog a pályázat beadását követő 12 hónapon belül.

 

A http://palyazat.gov.hu/ honlapon 2013. december 19-én megjelent közlemény alapján az Irányító Hatóság az önértékelés elvégzésének határidejét 2014. április 30-ig meghosszabbította.

 

Ezért kérünk minden pályázót, hogy amennyiben még nem készítette el önértékelését, azt legkésőbb 2014. április 30-ig szíveskedjen elvégezni!

 

A fenti feltétel nem teljesítése a támogatói döntés visszavonását eredményezheti!

 

A közelgő végső leadási határidőre való tekintettel, kérjük Önöket, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy az állapotfelmérésük mihamarabb elkészüljön. Kérem, vegyék figyelembe, hogy a jelentkezési lapok Virtuális Erőmű Programhoz való beérkezését követően 5 munkanap a kérelmek feldolgozási ideje, és ezt követően tudják postai úton megküldeni Önöknek az igazolást, melyet egyidejűleg a VEP Iroda az Irányító Hatóság részére is továbbít. Kérjük, hogy erre az átfutási időre tekintettel, valamint a VEP iroda határidő előtti utolsó napokban való leterheltségére számítva mihamarabb szíveskedjenek a kérdőív kitöltését és a jelentkezési lap VEP iroda részére való megküldését elvégezni.

 

Amennyiben az önértékelő kérdőív kitöltésére még nem került sor, az alábbi teendők várnak Önökre:

  • Regisztráció a Virtuális Erőmű Program weboldalán: http://virtualiseromu.hu/regisztracio/
  • Önértékelő kérdőív kitöltése
  • Kitöltött, aláírt Virtuális Erőmű Program pályázati jelentkezési lap eredeti példányának megküldése – „Önértékelés meglétéről kérek igazolást a GOP-2012-2.1.1/B pályázathoz” opció megjelölésével - a VEP Iroda részére (Postázási cím: Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft., 1253 Budapest, Pf: 5/4.). A jelentkezési lap bejelentkezés után érhető el.

 

További segítséget találnak honlapunkon itt: http://virtualiseromu.hu/hasznalati-utmutato

 

Köszönjük együttműködésüket!

 

 

Virtuális Erőmű Program iroda