Virtuális Erőmű Program™

200MW-os erőmű kiváltása igazolt megtakarításokkal 2020-ig

VIII. Klímaváltozás Energiatudatosság Energiahatékonyság (KLENEN '13) konferencia

"Dolgozzunk együtt a természet egyensúlyának megőrzéséért"

Résztvevőként a regisztrációkat folyamatosan várjuk!

2013. március 7-8-án az Energetikai Szakkollégium, az atlantai székhelyű Association of Energy Engineers (AEE) Magyar Tagozatával és az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesülettel (ETE) és további szervezetek támogatásával az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázathoz (www.virtualiseromu.hu) kapcsolódva konferenciát szervez Siófokon, a Hotel Azúr****-ban.

A konferencia célja a klímaváltozás várható hatásainak mérséklése és a Nemzeti Energiastratégia megvalósítása érdekében az energiagazdálkodás hatékonyságának növel&eacu te;se területén itthon és külföldön szerzett tapasztalatok megosztása, a hazai ösztönzési formák előnyeinek hátrányainak megvitatása, ezzel kapcsolatos állásfoglalás kialakítása.

A konferencián a II. Nemzeti Energiahatékonysági Cselekvési Terv megvalósításának segítése érdekében fontos szerepet kap a vállalatok és szakértők energiahatékonysági intézkedéseinek és minta-projektjeinek bemutatása, a tapasztalatcsere és a megújuló energia hasznosítás legújabb hazai eredményeinek ismertetése a klímaváltozás várható társadalmi-gazdasági hatásainak mérséklése érdekében.

A konferenciához kapcsolva gyűjtjük és bemutatjuk az energiahatékonysági intézkedések hozzájárulását a Virtuális erőmű építéséhez, köztük az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázatban induló vállalatok és szakértők eredményeit.

A konferenciára 2013 január 10-ig várjuk előadók, cégek jelentkezését, akik energiahatékonysági munkájukkal és energiatudatos magatartásukkal hozzájárultak a környezet egyensúlyának megőrzéséhez.

A konferenciára várjuk jelentkezésüket. Bízunk abban, hogy a konferencia előadásai, a tapasztalatcserék, valamint az energiagazdálkodás hatékonyságának növelését eredményező módszerek és technikák bemutatása hozzájárul a résztvevők ismereteinek bővítéséhez és segítik mindennapi munkájuk végzésében.

További információk és jelentkezés: www.klenen.org