Virtuális Erőmű Program™

200MW-os erőmű kiváltása igazolt megtakarításokkal 2020-ig

Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat - Díjátadó 2015.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságszabályozásért Felelős Államtitkárságának védnöksége alatt, a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadójára.

 

Időpont: 2015. március 6. péntek 10:00-12:00

Helyszín: a Nemzetgazdasági Minisztérium Díszterme  

                (1055 Budapest, Szemere utca 6. alatti épületének díszterme - I. emelet 127.)

Jelentkezési határidő: 2015. március 4. szerda 11:00

 

A pályázat 2011. október 12-i meghirdetésétől eltelt időszak tapasztalatairól, a pályázat eredményeképpen létrejövő társadalmi és gazdasági haszonról a következő felszólalók beszélnek:

  • Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium, gazdaságszabályozásért felelős államtitkára

  • Fürjes Balázs, a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. ügyvezetője

  • Gáspár Attila, a Virtuális Erőmű Program programvezetője

A díjakat a Virtuális Erőmű Program Tanácsadó Testületének tagjai adják át.

A Nemzetgazdasági Minisztériumba való beléptetés miatt előzetes regisztráció szükséges a részvételhez. A belépés személyazonosítást szolgáló igazolvány felmutatásával lehetséges. Az előzetes regisztrációhoz szükséges online regisztrációs felület linkjét itt érheti el: http://virtualiseromu.hu/vep-dijatado-2015-jelentkezes A rendezvényre bárki regisztrálhat, de nagy létszámú jelentkező esetén prioritást élveznek a díjazott vállalatok, a Virtuális Erőmű Program partnerei, valamint a sajtó képviselői. A rendezvényre történő belépés megerősítésével kapcsolatban minden regisztrálónak legkésőbb 2015. március 4. (szerda) 16 óráig visszajelzést küldünk.

Felhívjuk figyelmét a díjátadónkat követő KLENEN'15 Klímaváltozás, Energiatudatosság, Energiahatékonyság X. Nemzetközi Konferencia és Kiállításra, melyre szintén várjuk az érdeklődőket. A konferencia részletes programját itt tekintheti meg: http://klenen.eu/conf/upload/Program/KLENEN15_Meghivo_email_v03.pdf

 

 

2015. február 16.